Cauti covoare ieftine pentru bucatarie care sa fie suficient de rezistente la trafic si aburul din bucatarie? Atunci ne face placere sa iti prezentam covoarele de bucatarie comercializate de catre BONAMI, un retailer german prezent acum si pe piata romaneasca in mediul online, incercand sa concureze cu mai cunoscutul Vivre. Pentru inceput insa, cateva consideratii referitoare la materialele din care sunt fabricate aceste covoare.

Catalogul de covoare BONAMI

Atunci cand iti doresti sa cumperi un covor pentru bucatarie te gandesti cat de utila ar fi o asemenea achizitie intr-un mediu care de regula nu permite un asemenea accesoriu, tinand cont de temperatura crescuta, aburii de la mancare, posibilele accidente ce pot avea loc cand gatesti. Exista materiale suficient de practice si rezistente astfel incat covorul de bucatarie sa nu fie doar o piesa de decor care mai mult sa te complice?

Ei bine, exista! Nylon-ul este un material sintetic ideal pentru bucatarie, este puternic si rezistent atat la murdarie cat si la trafic. De asemenea, poliesterul, este rezistent la trafic, isi pastreaza culorile si se usuca imediat. De regula acesta este combinat cu fibre naturale, iar textura acestuia este cea mai apropiata de cea a lanii. Si in final, polipropilena, cel mai rezistent material, poate fi curatat chiar si cu substante chimice mai puternice (este bine sa verificati inainte eticheta). Insa nu este la fel de moale la atingere precum compozitul de poliester. Alte materiale ar fi iarba de mare si bambusul, covoarele fabricate din acestea sunt insa destul de scumpe, si oarecum mai greu de intretinut. Cele mai utilizate materiale in fabricarea covoarelor pentru bucatarie sunt poliesterul si polipropilena, consumatorii pun in balanta aspectul mai apropiat de cel natural al poliesterului si rezistenta sporita pe care o confera polipropilena.

Covoarele de bucatarie Webtapetti sunt realizate dintr-un amestec de poliester și bumbac chenille, ceea ce le face să fie foarte rezistente. Se potrivesc perfect în locurile unde riscul de a se deteriora este foarte mare – cum ar fi în bucătărie sau în hol. Dar, la fel de bine, se pot folosi chiar si în balcon, în living room sub masa de cafea, sub canapea sau chiar sub pat. Motivele imprimate ce personalizeaza aceste covoare de bucatarie au fost realizate utilizând imprimarea foto digitală de cea mai înaltă calitate. De la motive imprimate in culori vii si pana la modele uni, mai clasice, veti gasi in catalogul BONAMI o multime de covoare pentru bucatarie care sa va placa.

Covor pentru bucătărie foarte rezistent Webtapetti Honeycomb Hazel

Covor pentru bucătărie foarte rezistent Webtapetti Honeycomb Hazel

Covoare de bucatarie rezistente Webtapetti

Covoare de bucatarie rezistente Webtapetti

Covor pentru bucătărie foarte rezistent Webtapetti French Garden

Covor pentru bucătărie foarte rezistent Webtapetti French Garden

Covor pentru bucătărie Webtapetti Sweethearts

Covor pentru bucătărie Webtapetti Sweethearts

Covor pentru bucătărie Webtapetti Bluerose

Covor pentru bucătărie Webtapetti Bluerose

Covor pentru bucătărie foarte rezistent Webtapetti Keylove

Covor pentru bucătărie foarte rezistent Webtapetti Keylove

Covoare ieftine la eMAG

Covoarele Bonami

Cele mai bune covoare de bucătărie

Covoarele de bucătărie trebuie să îndeplinească mai multe cerințe pentru a fi funcționale și estetice într-un mediu de bucătărie. Iată câteva caracteristici importante ale covoarelor de bucătărie:

  1. Ușor de curățat: Covoarele de bucătărie trebuie să fie ușor de curățat, deoarece bucătăria este o zonă în care se pot produce stropiri sau pete. Optați pentru materiale rezistente la pete și ușor de curățat, cum ar fi covoarele din plastic sau cele cu un strat protector.
  2. Antiderapante: Pentru siguranța dumneavoastră, asigurați-vă că covoarele au un strat antiderapant sau alegeți un suport antiderapant pentru ele. Bucătăria este o zonă în care se poate scurge apă sau ulei, și un covor care alunecă ar putea cauza accidente.
  3. Rezistente la umiditate: În bucătărie, este posibil să existe umiditate ridicată din cauza gătitului sau a spălatului veseliei. Asigurați-vă că covoarele sunt rezistente la umiditate pentru a preveni deteriorarea.
  4. Durabilitate: Covoarele de bucătărie ar trebui să fie durabile, deoarece vor fi supuse uzurii zilnice. Materialele de calitate și cusăturile rezistente contribuie la durabilitate.
  5. Dimensiuni potrivite: Măsurați spațiul în care doriți să așezați covorul și alegeți dimensiunea potrivită. Dacă aveți o insulă de bucătărie sau o masă, asigurați-vă că covorul acoperă zona înconjurătoare într-un mod armonios.
  6. Design atractiv: Selectați un covor cu un design care se potrivește cu estetica bucătăriei dumneavoastră. Culorile și modelele ar trebui să completeze decorul existent.
  7. Covoare lavabile: Pentru ușurința în întreținere, optați pentru covoare lavabile în mașină sau curățate cu ușurință.
  8. Confort: Dacă bucătăria dumneavoastră include o zonă de luat masa sau un spațiu în care stați mult timp în picioare, un covor moale și confortabil poate fi benefic pentru a reduce oboseala.
  9. Izolare fonică: În bucătărie, sunetul poate fi intens din cauza electrocasnicelor. Un covor cu proprietăți de izolare fonică poate ajuta la reducerea zgomotului.
  10. Calitate: Investiți în covoare de calitate pentru a vă asigura că vor rezista uzurii și vor păstra aspectul frumos pentru o perioadă mai îndelungată.

Asigurați-vă că alegeți covoarele de bucătărie potrivite pentru nevoile și gusturile dumneavoastră, având în vedere atât funcționalitatea, cât și estetica. De la motive imprimate in culori vii si pana la modele uni cu aspect mai clasic, veti gasi in catalogul BONAMI o multime de covoare pentru bucatarie care sa va placa. Cateva modele de covoare pentru bucatarie, veti gasi si in oferta Esteto, eMAG, vidaXL, elefant.ro, Decorino.ro, BonPrix.ro dar si de la SomProduct.ro