Fie că sunteți în căutarea unor tușe finale pentru o cameră nouă, sau pentru a revitaliza o cameră deja amenajată, covorul este cea mai bună modalitate de a desăvârși sau a schimba atmosfera unei încăperi. Atunci când simți nevoia unei schimbări, schimbă covorul! Colecția de covoare tradiționale disponibile pe www.SomProduct.ro, este o declarație de eleganță, reflectă stilul oriental, persan sau cel clasic. Alegeți din multitudinea de culori și texturi luxoase.

Alegerea covorului perfect se face având în vedere anumite detalii precum stilul, imprimeul sau mărimea. Designerii de interior folosesc zona în care se amplasează covorul pentru a crea “atmosfera camerei”. Dinning room-ul se decorează cu un covor in stil franțuzesc, in bucătărie sau în living room se creează o atmosferă caldă, printr-un covor contemporan sau unul cu design sofisticat. Alegerea se face în funcție de preferințele personale.

Camera este mult îmbunătățită de amplasarea unei zone pentru covor. Pe lângă faptul că oferă confort picioarelor, acesta inspiră prin combinațiile de culori, ascunde pardoselile inestetice, cum ar fi cele uzate, din lemn de esență tare.

Există o serie nelimitată de stiluri sau imprimeuri, acestea variază între oriental, persan, contemporan, tradițional, minimalist sau floral și multe altele. Pot să fie realizate din fibre naturale precuma lâna, bumbacul sau matasea sau din fibre sintetice respectiv nylon, poliester sau acril.

Colecția de covoare tradiționale disponibile pe www.SomProduct.ro, este o declarație de eleganță, reflectă stilul oriental, persan sau cel clasic. Alegeți din multitudinea de culori și texturi luxoase. Am făcut o selecție de modele de covoare care sperăm să vă ajute în alegerea covorului perfect:

Regăsește frumusețea naturii în interiorul casei, prin covoare florale. Adaugă un covor floral, în culori pastelate, în forme definite și inundă orice încăpere de romantism.

Covorul Dynamic se remarca prin cromatica si eleganta sa subtila. Se potriveste perfect oricarui spatiu si stil si cu siguranta va a crea o atmosferă specială și va armoniza living-ul sau dormitorul dumneavoastra. Covorul are ca rol definirea designului din livingul sau dormitorul tau. Arte Espina este un lider în design-ul contemporan și operează în întreaga lume, fiind fondat în 2000 de către Theo și Margo van Dooren. Este un brand foarte apreciat in lumea decoratiunilor interioare reusind sa transforme productia covoarelor intr-o adevarata arta. Eleganta, confortul si luxul sunt doar cateva cuvinte care pot caracteriza aceasta gama de covoare. Arte Espina a devenit sinonim cu stilul de viata modern, redefinind modul în care trăim si decoram casele noastre.

Covoarele Shaggy sunt pufoase, confortabile și oferă o senzație de lux, fiind un răsfăț pentru picioarele noastre. Acestea sunt disponibile într-o mare varietate de texturi și lungimi și oferă o suprafață modernă, netedă și sofisticată.

Colecția de covoare disponibila pe www.SomProduct.ro

De unde cumperi covoare ieftine online?

O gamă variată de covoare de calitate și la prețuri pentru orice buzunar, găsești în ofertele magazinelor: Mathaus, eMAG.ro, Esteto, vidaXL, Bonami,  elefant.ro, Decorino.ro, BonPrix.ro.