Alegerea unui stil de design specific pentru dormitorul tău, poate transforma această cameră în spațiul preferat al casei. Clasic, modern, vintage sau scandinav, stilul ales trebuie sa fie in concordanță cu personalitatea, preferințele și stilul tău de viață. La sfârșitul unei zile lungi, nimic nu este mai bun decât să te intinzi relaxat în pat. Dar câți dintre noi au un stil de interior favorabil, frumos conturat în dormitor? Este greu să proiectezi un spațiu stilat, funcțional și relaxant fără a-l face să pară rece sau sau fără “suflet”. Suntem cu toții constienți de importanța somnului, dar nu realizăm cât de mult poate influența decorul interior acest lucru.

Pentru a descoperi idei de stil pentru dormitor, vă oferim câteva propuneri de seturi de dormitoare care să satisfacă dorințele și căutările dumneavostră.

Dormitorul reprezinta locul in care ne refugiem pentru a ne reincarca cu energie pentru o noua zi, odihnindu-ne sau relaxandu-ne chiar si pentru cateva clipe. De aceea, amenajarea acestuia este foarte importanta deoarece trebuie sa emane acea stare de liniste de care avem atata nevoie. Setul London este un dormitor cu un design modern si elegant, construit cu o atentie deosebita la detalii.

Mobila din lemn de stejar este o optiune pentru cei care doresc rezistenta si durabilitate, pentru ca acestea doua sunt caracteristicile sale principale. In ceea ce priveste designul, mobila din lemn de stejar nu se mai limiteaza doar la stilul rustic, traditional, ci se gaseste si sub forma unor modele absolut moderne. Unul dintre avantajele lemnului de stejar este ca nu necesita o ingrijire deosebita.Patul Bit Frame este la un pret foarte competitiv. Este tipul de pat care intruneste perfect urmatoarele atribute: calitatea la cel mai inalt nivel, pretul scazut si designul clasic care nu se demodeaza niciodata. Dormitorul este format din : Patul Piano imbina armonios estetica, functionalitatea si rezistenta. Este un pat construit din lemn masiv de stejar, MDF si furnir cu un aspect clasic ce aduce un plus de stil in orice dormitor.

Dormitorul clasic este frumos, sofisticat, confortabil. Camerele șoptesc o primire călduroasă, mobilierul este familiar, iar detaliile sunt fără vârstă. Setul Nevada este un dormitor cu un design elegant, realizat cu o atenție deosebită la detalii.

Dormitorul modern se potrivește oamenilor care afișează o atitudine avangardistă, persoanelor active. Camerele au linii curate, elegante și drepte. Aceste spații sunt funcționale dar în același timp calde și primitoare. Setul Nebraska este un dormitor cu un design modern și elegant, texturat in stejar Nebraska.

Dormitorul vintage este elegant, confortabil conturat prin piese patinate care te duc cu gândul la o epocă trecută. Stilul Vintage este de modă veche, vesel și optimist. Setul Retro este un dormitor cu un design vintage și elegant.

Dormitorul Glamour evocă fantezie, fiind o încăpere plină de farmec , având un design îndrăzneț desăvârșit de accesorii de lux. Setul Ravena este un dormitor elegant, glamour, finisajele folosite inspiră opulență și stil.