Din start salteaua ortopedică Sleepline TrioFlex ne-a intrigat, întrucât mai rar vezi un produs cu peste 300 de păreri foarte bune și cu un rating mediu de peste 4,5 / 5 stele pe site-ul eMAG. Și cu atât este mai rar cu cât este vorba de o saltea ortopedică, un produs la care fiecare corp diferit se comportă diferit. Și este și mai rar dacă ne gândim că părerile sunt bazate pe confortul personal, confortul fiind un termen destul de abstract și perceput diferit. Este de-a dreptul rarissim să vedem o saltea considerată foarte bună, cât timp face parte dintr-o gamă de prețuri mai degrabă mici spre medii.

Tocmai de aceea considerăm că merita să scriem o scurtă recenzie despre salteaua de pat ortopedică TrioFlex, comercializată de către Sleepline.

Detalii saltea ortopedică Sleepline TrioFlex

Salteaua TrioFlex Sleepline este ortopedica, cu o înălțime de 20 cm și combină calitățile spumei High Resilience cu cele ale spumei cu memorie și ale spumei poliuretanice elastice. Așadar, această saltea oferă un balans optim între gradul de elasticitate, rigiditate, durabilitate și confort, asigurând totodată o poziție corectă și naturală pe toată durata somnului.

Spuma High Resilience are o rezistență superioară la deformare și oferă un suport durabil. Aceasta înseamnă că, în timp, spuma păstrează forma și nu se comprimă excesiv. După utilizare, spuma High Resilience revine rapid la forma inițială, urmând apoi mii de cicluri de adaptare la forma corpului pentru distribuirea uniformă a presiunii pe timpul somnului. În plus, permite o foarte bună circulație a aerului care pe de o parte menține temperatura optimă a saltelei dar și permite eliminarea murdăriei, microbilor și alergenilor.

Spuma cu memorie de tip High Tech a saltelei TrioFlex Sleepline, asigură confortul unei saltele cu memorie însă în același timp susține procesul de reglare a temperaturii corpului vara și iarna și detensioneaza mușcii și relaxeaza coloana vertebrală.

Stratul interior din spumă poliuretanică de 13 cm este structura de bază a saltelei, fiind rezistentă, uniformă și păstrând caracteristicile unei saltele tocmai bune, fără deformare în timp, fără scârțâit de arcuri, fără să te arunce din pat sau să îți intre în coaste arcurile clasice cum se întâmplă la o saltea ieftină dar de compromis.

Sleepline TrioFlex – păreri și recenzii cumpărători

Utilizez aceasta saltea de mai bine de 3 ani si pot spune ca este calitativa. Si-a menținut forma si oferă o poziție confortabila corpului in timpul somnului.

Salteaua e de vis. Nu mai am probleme cu spatele de când am luat-o.

Este bună nu trece lichid prin ea, am un băiețel de 3 ani și mai varsă apă, suc pe pat și nu ajunge la saltea e perfectă.

Am luat-o pentru un pat dintr-o camera folosita pentru oaspeți. Mai târziu am început s-o folosesc. Nu se turteste pe margine și pare chiar mai buna decât cea „scumpa”. Sunt foarte mulțumit.

Dupa un an de teste intense impreuna cu sotia, timp in care a aparut si un copil (nu stiu daca este a contribuit si salteaua cu ceva la asta: D ) ne declaram multumiti. Salteaua nu numai ca si-a pastrat perfect forma, dar somnul a devenit mult mai odihnitior. Intradevar ne-am obisnuit un pic mai greu cu duritatea ei, dar a fost alegerea ideala. Pe de alta parte bucuria copilului de a sari in pat s-a spulberat.

citește mai multe recenzii și păreri utilizatori aici

Avantaje suplimentare ale saltelei TrioFlex Sleepline

✓ Husa este matlasată cu vatelină, se aerisește singură și are proprietăți antialergice, antibacteriene și antistatice. Textura husei mențin lenjeria lipită de saltea și evitați astfel re-aranjarea așternutului în timpul nopții. Un alt plus este reprezentat de faptul că este detașabilă și poate fi spălată la mașină la temperatura de 30 de grade, evitând astfel achiziția de produse de curățare a saltelei suplimentare.
✓ Salteaua Sleepline TrioFlex este una dintre cele mai bune saltele ortopedice de pe piață, pentru cei care vor să se trezească odihniți în fiecare dimineață, fără dureri de spate sau de oase.
✓ La achiziționarea saltelei Trio Flex Sleepline de aici, primiți cadou o pilotă de calitate hipoalergică de 180×200 cm (oferta este valabilă pentru orice dimensiuni cu excepția celei de 90cm lățime), dacă o cumpărați online direct de la producător. Achiziționată separat, pilota ar costa 120 de leiUn alt avantaj este că transportul este gratuit pentru cumpărături peste 450 lei și 15 lei pentru cumpărături până în această sumă.