Intrarea casei este locul primei impresii. Covorasul, presul de la intrare nu este, nici el, trecut cu vederea. Acesta trebuie sa fie mereu curat si mai ales sa se potriveasca cu usa si cu ce urmeaza dincolo de usa. Atunci cand cauti un pres care sa fie o bariera impotriva prafului si a murdariei, ai nevoie de unul care se intretine foarte usor, intr-o culoare inchisa pentru a il proteja de eventualele pete mai persistente. O alegere clasica este covorasul cu mesajul „Welcome”. Desi imprumutat de la altii, arata foarte bine si aduce un iz modern la intrarea in locuita.


Pentru cei care locuiesc la bloc, iar intrarea nu este una direct din exterior, presul are un rol mai mult estetic decat practic. Un model simplu, intr-o culoare neutra este alegerea optima. Pentru cei care vor ceva mai vesel decat optiunile clasice disponibile, un imprimeu floral poate fi optiunea favorita. Presul semirotund din fibra naturala de cocos va rezista foarte bine in timp la traficul de la intrarea in casa.

Daca intrarea se face dintr-o curte interioara, atunci un pres de cauciuc este indispensabil. Aspectul placut al acestui model si forma sa usor inalta il fac potrivit pentru a intampina papucii incarcati cu praf sau noroi dupa o plimbare prin curte.

Presul semirotund. Atunci cand esti in cautarea unui model retro care sa se potriveasca cu stilul casei, acest pres este alegerea perfecta. Forma sa semirotunda si modelul geometric bordurat, se imbina perfect pentru un aspect clasic si mereu la moda.

Un balcon acoperit cu gazon sintetic, cere si el pres pentru intrarea in locuinta. Pentru a nu intrerupe cromatica gazonului, un covor verde va trece aproape neobservat in timp ce isi va indeplini rolul practic.

Mai multe modele de covorase si presuri pentru intrarea in casa, veti regasi in magazinul online specializat www.atria.ro.