Silvarom Baia Mare – showroom si magazin online de mobila casa si birou – propune o noua gama de produse demobilier pentru a veni in intampinarea nevoilor clientilor. In oferta a intrat mobila de bar, constand in mese bar, mese restaurant si scaune de bar.

Persoanele care vor sa achizitioneze mobila fabricata din materiale de cea mai buna calitate, cu un aspect modern si cu un colorit divers au la dispozitie o gama larga de scaune si mese de bar, dar si mese de restaurant de diferite dimensiuni si culori, potrivite pentru baruri, cafenele, pub-uri, pizzerii sau restaurante au acum la dispozitie o oferta foarte variata de piese de mobilier fabricate in Romania, la preturi mici.

Mesele si scaunele de bar au un design aparte si sunt realizate din materiale rezistente si elegante – precum otel cromat, piele ecologica sau lemn. Cele mai multe modele au inaltimi reglabile si, datorita variatiilor de culori, pot fi combinate in mai multe feluri pentru a oferi o ambianta placuta spatiului in care sunt amplasate. Multe dintre modelele de scaune bar pot fi incadrate chiar si in mobilierul de bucatarie, in cazul in care spatiul permite asta.

Mesele de restaurant au un design elegant care se integreaza perfect in localurile in care se serveste masa. Avand dimensiuni si culori diferite, modelele propuse se adreseaza oricaror exigente. Mese restaurant cu dimensiuni de 90×160 cm, 90×180 cm, 100×180 cm pentru 6, 8 si 10 persoane, dar si mese restaurant rotunde (ø 180×74 cm) pentru 10 persoane se gasesc de acum in oferta Silvarom Baia Mare – showroom si magazin online de mobila casa si birou.

Silvarom Baia Mare va asteapta sa ii treceti pragul sau sa vizitati magazinul online pentru a vedea noile modele de mobilier pe care le ofera sau pentru a alege unul dintre produsele deja existente in cataloagele noastre.

Pentru comenzile online de peste 150 de lei plasate pe site-ul premiamob.ro, transportul este gratuit. Oferta magazinului online MobilaSilvarom.ro s-a diversificat fata de momentul lansarii site-ului, in luna aprilie 2014. Din decembrie, magazinul are o gama noua: Mobilier bar – scaune bar, mese bar si mese restaurant. In prezent, cumparatorii pot alege intre peste 1.000 de produse de mobilier destinat caselor, birourilor ori spatiilor comerciale.

Magazine Home&Deco recomandate unde vei gasi o gama variata de mobila de living, dormitor sau bucatarie, tesaturi, covoare, perdele, saltele de pat și toppere, draperii si asternuturi de pat, decoratiuni tematice de sarbatori si nu numai: eMAG.ro, ChicVille.ro, SomProduct.ro, Bonami.ro, Decorino.ro si e4home.ro.