De ce să optezi pentru o saltea de lux, ortopedică și înaltă cu strat din latex? Salteaua Ortopedica Monaco Latex, 38 cm este o saltea de lux și una dintre cele mai complexe saltea din punct de vedere al compoziției motiv pentru care oferă un confort de excepție. Lucrata exclusiv manual salteaua Monaco are o înălțime de 38 de cm și este realizată din arcuri din oțel de carbon tratate termic. Pe blueprint de design german, salteaua este fabricată în România și este exportată pe 3 continente.

În fiecare arc sunt așezate conuri de întărire ce asigură rezistență și o durată de viață îndelungată a a saltelei. Marginile saltelei Monaco Premium sunt fabricate din spumă poliuretanică și nu se lasă în jos atunci când stai mai mult timp pe marginea acesteia. Deasupra arcurilor se află un dublu strat de spumă poliuretanică și în final un strat de latex.

Confortul este asigurat de cei 4 cm de latex, un material natural care permite circulația aerului foarte bună și oferă o senzație de elasticitate. Cu cât saltelele pe bază de arcuri sunt mai înalte cu atât sunt mai confortabile. Husă exterioară este matlasată cu vată volumică antialergenică și conține mânere pentru rotirea sau întoarcerea saltelei. (vezi aici avantajele saltelelor Latex)

Cea mai buna saltea ortopedica premium din latex Monaco 38cm
Saltea Ortopedica Monaco Latex cea mai buna saltea
Saltea de lux ortopedica, inalta cu topper Monaco Latex

Aceasta saltea este o saltea de tip americană și a fost concepută cu un singur scop să uiți complet de durerile de spate și să te bucuri de un somn natural. Saltelele americane sunt saltele de pat cu un strat suplimentar și subțire, suprapus pe partea superioară, ce are drept scop preluarea uniformă a presiunii, reglarea temperaturii și ventilării mai eficiente a saltelei. Salteaua americana devine astfel din design și prin structura sa, mai confortabilă și mai igienică în timpul somnului.

Saltea americana inalta cu topper Monaco Latex

Magazinul Somproduct oferă o experiență completă atunci când achiziționezi o saltea. Avantajele suplimentare achiziționării saltelei ortopedice Monaco Latex sunt reprezentate de Pachetul Fara Griji, ce contine pe langa saltea:

 • Husa de protectie saltea
 • Carte Despre Somn – O lectură încântătoare, obligatorie, atât pentru cei care suferă de tulburări de somn, cât și pentru cei care doresc să înțeleagă rolul vital pe care acesta îl are în starea de sănătate optimă.
 • Plata în 4 rate cu cardul de debit, ca achiziția unei saltele premium (și ce-i drept, scumpe) să nu îți dea peste cap bugetul
 • Livrare Prioritară – Indiferent de numărul de comenzi aflate în procesare, comanda va fi procesată în doar 24 de ore.
 • Preluare saltelei vechi – GRATUIT.
 • Livrare Gratuită – Livrarea este Gratuită la tine în casă, indiferent de Etaj( Chiar și în casele cu etaj).
 • Preluare Gratuită – Nemulțumit de confort? Fara Griji, Somproduct îți schimbă produsul gratuit.
 • Poziționarea Produsului în Casă –
 • Pachet Casă Curată – Somproduct preia toate ambalajele rezultate din ambalarea produsului(folie și carton) și îl reciclează.
 • Produs de Schimb – Ai o problemă cu produsul? Nici un fel de problemă! Pe perioada Garanției ai un produs la schimb.
 • Ghid de Amenajare Interioară – Primesti ghidul Somproduct în format electronic PDF cu cele mai noi sugestii despre amenajarea ideala a casei tale!

E timpul unei saltele premium!

Descoperă poate cea mai bună saltea fabricată în România cu design german, la un preț corect. O investiție pentru 40.000 de ore de somn sănătoase și confortabile în următorii 15 ani!


Salteaua Monaco Latex este un produs de lux, cu o senzatie de confort excelenta. Cu 4 cm de Natural Latex in topperul de suprafata poti simti cu adevarat senzatia de confort. Acest produs, model american, a fost conceput cu un singur scop, si anume acela de a crea o saltea de top cu un grad de confort cat mai ridicat. Salteaua Monaco Latex are un design de suprafata Made in Germany.

Salteaua înaltă Monaco Premium Latex de 38cm, poate cea mai bună saltea cu experiență premium de cumpărare
Salteaua înaltă Monaco Premium Latex de 38cm, poate cea mai bună saltea cu experiență premium de cumpărare
Recomandare articol
product image
Nota Autor
1star1star1star1star1star
Nota vizitatori
no rating based on 0 votes
Marca produs
Cadar Beds
Nume Produs
Saltea inalta Monaco Latex 38 cm
Pret
RON 3999
Stoc
Available in Stock