Profesionistii industriei hoteliere o stiu prea bine: pentru calatori, noptile de somn bun inseamna dimineti fericite. Pensiunile si hotelurile promit oferirea tuturor conditiilor pentru odihna si relaxare. De aceea, saltelele si echipamentele de dormit profesionale sunt esentiale pentru orice hotel sau pensiune: fie ca se afla in concediu sau in calatorie de afaceri, in team building sau doar in trecere, clientii hotelurilor si pensiunilor isi doresc, pe langa servicii ireprosabile, nopti de odihna perfecte.

Daca lucrati in industria hoteliera, probabil ca stiti deja de ce merita sa investiti in confortul clientilor dumneavoastra, intrucat impresia de dimineata este cea care conteaza. Practic, o camera de hotel este utilizata doar in timpul noptii pentru somn. Dar pentru ca aveti nevoie de produse calitative din toate punctele de vedere, trebuie sa va ganditi, atunci cand alegeti o saltea profesionala, nu doar la confort, ci la toate caracteristicile unei saltele de calitate premium. Va recomandam oferta variata a magazinelor specializate in comercializarea saltelelor de pat de calitate premium, precum: SomProduct, SomnArt, Ortopedicus și eMAG.

Relaxare si sustinere perfecte

Pentru a oferi nopti de odihna ireprosabila, hotelurile de cinci stele folosesc de regula saltele de pat cu arc continuu, care asigura durabilitate si sustinere perfecta, combinate cu un strat de confort din spuma vascoelastica (memory foam), material care ofera o senzatie inegalabila de bine si relaxare. Astfel rezistenta arcurilor este completata de confortul spumei cu memorie.

Durabilitate

Durata de utilizare este este esentiala in alegerea unei saltele. Pentru a creste durata de utilizare a saltelelor in conditii optime de igiena, folositi huse de protectie. Desi impermeabile, acestea au in componenta lor film de poliuretan care lasa tesatura sa respire.

Tratament impotriva acarienilor

In general, saltelele pot fi un mediu propice pentru acarienii declansatori de alergii. Tratamentele de care beneficiaza saltelele de pat de calitate, elimina si previne aparitia acarienilor. Este un element foarte important, mai ales pentru situatiile in care aveti clienti predispusi la alergii.

Tratament de ignifugare

Saltelele pentru utilizare profesionala beneficiaza de tesatura de acoperire cu tratament ignifug. Astfel, riscul adus de simpla utilizare a unui fier de calcat este poate fi evitat prin folosirea saltelelor ignifuge, special concepute pentru a nu permite extinderea focului pe suprafata lor.

Daca nu sunteti inca dispusi sa faceti o investitie in saltele noi, optati pentru achizitionarea unui top de saltea (sau protectie saltea). Acestea ofera saltelelor prospetime si un plus important de confort, fiind ideale pentru eliminarea senzatiei incomode create de doua saltele fixate in aceeasi rama de pat. Disponibile in orice dimensiune si grosime, microsaltelele sau topper-ele de saltea sunt realizate dintr-o gama variata de materiale: puf si pana de gasca, bambus, lana, nanofibra, spuma cu memorie de forma, semilatex sau latex.

Mai multe saltele de pat de calitate premium veti gasi in magazinele specializate: SomProduct, SomnArt, Ortopedicus și eMAG.