Datorita materialelor ce o compun, Pilota matlasata Green Future – din puf gasca 10% si pana de gasca 90% – este incredibil de pufoasa si bineinteles usoara. Materialele de calitate superioara mentin temperatura corpului constanta si ventileaza corespunzator, prevenind transpiratia. Confortul oferit de pilote Green Future din puf si pene de gasca este cu totul altul fata de pilota clasica cu vatelina.

Pilota Green Future din puf si pene de gasca este realizata din casete cusute pentru a preveni deplasarea umpluturii si pentru a asigura o distributie uniforma a acesteia, sansele ca la spalare sau dupa o utilizare indelungata sa apara acele galme si spatii goale ce fac pilotele inutile fiind nule. Umplutura din materiale naturale are o elasticitate si durata de utilizare mai mare mai mare decat fibrele sintetice. Mai mult decat atat sunt si mai sanatoase. Umplutura este de origine Europeana sortata, spalata si igienizata confort normelor europene.

Avantajul penelor si pufului de gasca este binecunoscut atunci cand apare nevoia de caldura si ergonomie. Asa cum gecile de iarna din puf de gasca sunt cele mai calduroase raportate la grosimea si volumul lor, si pilotele din puf si pene de gasca sunt recomandate daca doriti un asternut usor dar calduros in sezonul foarte rece. Compozitie Pilota Green Future puf si pana de gasca: Tesatura: Bumbac 30% Poliester 70%, umplutura: 10% puf gasca 90% pana de gasca;

Pentru protectia pilotei cu pene si puf de gasca, merita mentionat ca aceasta trebuie utilizata intotdeauna cu lenjerie (acoperita cu o husa), fiind destinata spatiilor inchise, intr-un climat normal de umiditate si temperatura. Recomandam aerisirea saptamanala a incaperii si expunerea produselor la aer curat. Astfel se previne dezvoltarea mucegaiului si acumularea unei mari concentratii de umiditate in pilota.

Modele si preturi Pilote din puf de gasca

Pilota Green Future puf si pana de gasca, 140 X 200

Pilota Green Future puf si pana de gasca, 140 X 200

Subtire si foarte calduroasa Pilota Green Future din puf si pene de gasca

Subtire si foarte calduroasa Pilota Green Future din puf si pene de gasca

Pilota se spala la 30 de grade, fara inalbitor, nu necesita calcare si poate fi curatata si chimic. In cazul in care o spalati in masina de spalat rufe este recomandata uscarea normala prin centrifugare si la temperatura scazuta. Datorita pretului redus, pilota Green Future Puf si pana de gasca este o achizitie foarte recomandata si daca ne raportam la calitatea oferita pentru pretul platit.

Pilota Green Future din puf si pene de gasca o gasiti in doua variante de dimensiuni, 140×200 cm cat si 200×200 cm pentru paturile duble Ambele variante au pretul simtitor redus in momentul in care am scris acest review. Parerea noastra este ca daca doriti sa investiti in articole pentru dormitor de calitate, tinand cont de faptul ca aici petreceti o treime din viata, o pilota subtire dar calduroasa precum cele din puf de gasca sunt cele mai recomandate.