Luni 6 noiembrie, începe campania Black Friday la FashionDays. Știm, când vorbim de Black Friday, ne gândim mai degrabă la eMAG.ro și nu la FashionDays. De asemenea, cunoaștem că fashion-ul nu este primul lucru la care vă gândiți atunci când doriți o schimbare de efect în mediul dvs. de acasă. Dar, moda și design-ul interior se îmbină sub aceleași principii: utilitate, confort, bun gust și bun simț.

Cum evenimentul de Black Friday FashionDays este în linie dreaptă, este momentul perfect să vă gândiți la decorarea casei dvs. și să vă bucurați de ofertele excelente oferite de Fashion Days și pentru lucrurile ce nu stau în dressing.

FashionDays

Oferte excelente

Îmbină armonios moda și design-ul interior.

Acest eveniment de cumpărături de renume este o ocazie excelentă pentru a achiziționa decoratiuni pentru casa la prețuri reduse, aducând un strop de prospetime și stil nou în mediul dumneavoastră. Iată câteva idei de decoratiuni de casă pe care le puteți cumpăra în timpul Black Friday Fashion Days:

  1. Perne Decorative: Pernele decorative sunt un mod ușor și accesibil de a schimba aspectul unei camere. Alegeți perne în culori și modele care se potrivesc cu tema sau stilul camerei dvs. și aruncați-le pe canapea, fotolii sau pat pentru un aspect proaspăt.
  2. Covoare: Un covor nou poate schimba radical aspectul unei încăperi. Optați pentru un covor care completează paleta de culori a camerei și adaugă confort sub picioarele dvs. (aici, oferta FashionDays de covoare Black Friday)
  3. Electrice pentru casă: Luminile ambientale, slow cookere, diverse aparate electrice cu design mai special crează de asemenea o atmosferă unică în bucătăria ta.
  4. Tablouri și Postere: Artă de perete, cum ar fi tablouri, postere sau printuri artistice, pot aduce o notă de sofisticare în orice spațiu. Alegeți lucrări care vă plac și care se potrivesc cu stilul camerei.
  5. Vaze și Obiecte Decorative: Vazele, sculpturile și alte obiecte decorative pot adăuga un farmec subtil încăperii dvs. Alegeți obiecte care vă plac și care pot completa designul.
  6. Lenjerie de Pat: Nu uitați de lenjeria de pat. O asternută nouă sau o cuvertură deosebită pot face patul dvs. să arate și să se simtă minunat. (articolele de Black Friday FashionDays aici)
  7. Halate de baie și prosoape: Calitate și răsfăț în momentele tale de relaxare. Bumbac pufos, absorbant și călduros.
  8. Cadrane de Ceas: Cadranele de ceas decorative pot fi atât funcționale, cât și estetice. Alegeți un ceas care se potrivește cu designul camerei dvs.
  9. Bucătărie și Accesorii de Baie: Dacă sunteți în căutare de decorațiuni și gadgeturi pentru bucătărie sau accesorii pentru baie, de Black Friday, Fashion Days vă oferă multe opțiuni la prețuri avantajoase.

Cu evenimentul Black Friday Fashion Days, aveți șansa de a vă bucura de oferte speciale și de a achiziționa decoratiuni pentru casa și alte articole la prețuri reduse. Indiferent de stilul sau tematica camerei dvs., veți găsi cu siguranță ceva care să vă placă și să vă transforme locuința într-un spațiu confortabil și frumos. Astfel, veți putea primi musafirii cu mândrie și vă veți bucura de o casă minunată.

Black Friday Fashion Days

Oferta BF FashionDays, aici

Sumar
Eveniment
FashionDays Black Friday
Locatie
Romania,
Incepe la
6 noiembrie 2023
Se termina la
12 noiembrie 2023
Descriere
Cu evenimentul Black Friday Fashion Days, aveți șansa de a vă bucura de oferte speciale și de a achiziționa decoratiuni pentru casa și alte articole la prețuri reduse.
Pret promotional