Purificatoarele de aer Dyson sunt cunoscute pentru performanța lor ridicată și tehnologiile inovatoare pe care le utilizează. Acestea sunt echipate cu tehnologii precum filtrarea HEPA, senzori de calitate a aerului și tehnologia Air Multiplier, care îmbunătățesc calitatea aerului din interiorul locuinței. Purificatorul de aer Dyson Purifier Big+Quiet Formaldehyde BP03 este cel mai performant purificator Dyson și unul dintre cele mai bune din lume destinat utilizării casnice și comerciale.

De ce merită Dyson?

Marca Dyson a câștigat încrederea consumatorilor din întreaga lume datorită angajamentului său constant față de inovație și calitate. De-a lungul anilor, Dyson a dezvoltat și introdus pe piață o serie de produse tehnologice revoluționare, cum ar fi aspiratoarele fără sac Dyson Big Ball, purificatoarele de aer avansate, uscătoarele și ondulatoarele de păr și multe altele. Această inovație continuă este reflectată în fiecare produs pe care îl lansează, care adesea depășește așteptările și standardele de performanță ale industriei. Faptul că Dyson investește în cercetare și dezvoltare și dezvoltă produse cu tehnologii de vârf arată angajamentul său de a oferi clienților produse superioare și soluții eficiente pentru uz casnic.

O altă caracteristică care a câștigat încrederea consumatorilor este durabilitatea și calitatea constructivă a produselor Dyson. Această marcă se mândrește cu producția de dispozitive robuste, proiectate pentru a rezista în timp. Prin utilizarea materialelor de înaltă calitate și a standardelor ridicate de fabricație, Dyson creează produse care sunt fiabile și rezistente la uzura cotidiană. Aceasta este o dovadă clară a angajamentului său de a oferi clienților produse de calitate care să reziste testului timpului, ceea ce sporește încrederea în marcă și face ca achiziționarea produselor Dyson să fie o alegere mai scumpă dar (conform majorității părerilor consumatorilor) înțeleaptă.

Purificator Aer Dyson Big + Quiet Formaldehyde BP3

Deși încă de la prima vedere veți observa că dimensiunile atipice ale acestui purificator (830mm inaltime, 415mm latime si 434mm lungime), cât și greutatea de 12 kg garantează că este un purificator serios, de calitate dar și care poate oferi o performanța puternica, Iată câteva caracteristici care demonstrează performanța purificatorului de aer Dyson Big + Quiet Formaldehyde și de ce merită bugetul suplimentar de achiziție.

Parery Dyson Purificator aer Big Quiet Formaldehyde

Filtrarea și purificarea aerului cu Dyson Formaldehyde Big + Quiet

Un purificator de aer cu nu mai puțin de 3 filtre de purificare. Dyson Big+Quiet Formaldehyde este echipat cu:

 • filtru HEPA (standard H13) capabil să captureze particule extrem de mici, inclusiv alergeni, bacterii, viruși și particule fine de praf. Aceasta asigură că aerul eliberat în cameră este curat și fără poluanți. Filtrul HEPA H13 captează până la 99,97% dintre particulele poluante din încăpere
 • filtrul de cărbune activ are rolul de a elimina gazele și mirosurile neplăcute.
 • filtru catalitic care distruge permanent formaldehida și care nu necesită înlocuire.

Purificatorul este dotat cu cel mai mare sistem de filtrare, astfel că filtrul HEPA poate fi schimbat după o perioadă de până la 5 ani, iar filtrul de cărbune activ după maximum 2 ani. Adio schimbării filtrelor la 6 luni și la cheltuielile recurente. Ca și la celelalte purificatoare Dyson, filtrul de formaldehidă nu necesită înlocuire.

Filtre Dyson Big Quiet Formaldehyde

Certificarea HEPA la standardul H13 se aplică nu doar filtrului ci întregului purificator per ansamblu, acesta este sigilat perfect astfel încât să aibă o filtrare de maximă eficientă.

Senzori și rapoarte de calitate a aerului în timp real

Foarte mulți senzori folosesc un algoritm unic pentru a detecta poluanții din întreaga încăpere și pentru a raporta automat calitatea aerului. Poți vedea oricând, oriunde te-ai afla, care este calitatea aerului din interior cu ajutorul aplicației MyDysonTM. Acești senzori pot detecta niveluri ridicate de poluare și ajusta automat setările purificatorului pentru a menține un nivel optim de curățare a aerului. De asemenea, poți vedea particulele captate, poți seta programul de funcționare sau poți naviga ușor printre rapoarte. Veți avea acces instant la multe informații critice de analiza a calității aerului din casă, precum:

 • indicator dacă a scăzut calitatea aerului;
 • Grafic de calitate a aerului în baza ultimelor datelor din ultimele 12 secunde;
 • Indicator calitate aer, particule PM10 (praf, polen)
 • Indicator calitate aer, particul PM2,5 (particulele microscopice cu dimensiunea de 2,5 microni: precum fum, bacterii sau alergeni)
 • Dioxid de azot și alte gaze oxidante (de la gătit sau de la țevile de eșapament)
 • Dioxidul de carbon din cameră, care afectează capacitățile cognitive;
 • Senzor de umiditate (vaporii de apă din aer, exprimați în procente)
 • Formaldehide (HCHO), un poluator aflat de regulă în casă din pricina mobilei, parchetului sau adezivilor;
 • Compuși organici volatili (potențial periculoși, datorați substanțelor de curățenie)
 • Senzor de temperatură (grade Celsius)
 • Indicator schimbare filtru;
 • Indicator conexiune Wi-Fi pentru transmiterea datelor către aplicația MyDyson.

Motor puternic, silențios și purificare rapidă

Ideal pentru suprafețe mari și apartamente întrucât lungimea de impact al fluxului de aer (10 metri) curăță aerul din încăperi de pana la 100mp, Dyson Purifier Big + Quiet Foramldehyde BP03 are un motor extrem de puternic, dar silențios (56 decibeli) chiar și atunci când este utilizat la putere maximă. Ce înseamnă 56 de decibeli? Cam zgomotul de fond dintr-o bibliotecă, zumzăitul specific unui frigider modern.

Purificator de aer de capacitate mare

În plus, Dyson Big+Quiet Formaldehyde utilizează tehnologia unică Dyson Air Multiplier pentru a distribui aerul curat în întreaga cameră cu eficiență. Această tehnologie asigură că aerul curat ajunge în toate colțurile camerei, ceea ce îmbunătățește eficacitatea dispozitivului și implicit calitatea aerului în orice loc te afli. Se recomandă plasarea acestuia în colțul camerei, iar fluxul de aer îndreptat fie pe diagonala camerei, fie pe lungimea celui mai lung perete. Indiferent de poziție, curăță aerul din întreaga cameră.

Cu funcția de purificare automată, în funcție de datele primite de senzori, purificatorul de aer Dyson Big+Quiet își va ajusta inteligent setările atunci când calitatea aerului scade.

Mai mult decât atât, cu ajutorul telecomenzii (sau aplicației mobile) puteți controla unghiul fluxului de aer (50 grade) iar în modul Sleep, deși continuă să curețe aerul din încăpere, intră într-un mod silențios acustic iar lumina display-ului scade la minim.

Purificator aer Dyson Big+Quiet Formaldehyde

Telecomanda purificatorului Dyson

Că veni vorba de telecomanda, ei bine telecomanda Dyson a purificatorului de aer, de culoarea bronzului nu doar că are un design impecabil premium, dar se asortează perfect si este foarte utilă. Pe lângă butoane multiple de control al puterii fluxului de aer, cu aceasta veți putea chiar să navigați prin informațiile salvate de senzorii purificatorului.

Telecomanda este curbată și ușor magnetică pentru a putea sta fixată chiar pe aparat. Chiar și fără telecomandă însă, veți putea controla purificatorul prin asistentii vocali Alexa sau Siri, în cazul în care v-ați conectat aparatul la Wi-Fi.

Telecomanda Purificator aer performant Dyson Big Quiet Formaldehyde

Păreri utilizatori purificator Dyson Big + Quiet Formaldehyde

Deși Dyson produce purificatoare de aer de top, performanța unui purificator de aer Dyson poate varia de la un model la altul, dar modelul Dyson Purifier Big+Quiet Formaldehyde BP03 este cel mai performant și recunoscut de profesioniști și de clienți drept unul care îmbunătățește semnificativ calitatea aerului din interior și de a oferi un mediu mai sănătos pentru utilizatori. Iar cu o putere de acoperire de 100 mp, nu veți avea nevoie decât de un singur device. Purificatorul Dyson este utilizat cu succes atât în apartamente, case, spații comerciale, grădinițe și școli, săli de conferințe etc.

Majoritatea covârșitoare a utilizatorilor sunt mulțumiți (rating review 4.9 / 5) de performanța și calitatea purificatorului de aer Dyson Purifier Big+Quiet Formaldehyde. Drept rezultat, multi consideră că purificatorul este eficient în eliminarea mirosurilor neplăcute și a poluanților din aer ajutând la reducerea simptomelor alergice, în timp ce alții au remarcat că este silențios, ușor de utilizat și chiar că ajută la îmbunătățirea calității somnului. Iar părerea unanimă este că este un purificator cu design modern, elegant și foarte eficient chiar și pentru spații mari.

Purificator de aer Dyson Big+Quiet Formaldehyde

Preț purificator Dyson Big + Quiet Formaldehyde

Prețul celui mai puternic și performant purificator de aer de la Dyson, modelul Big+Quiet nu este deloc mic (vezi preț actualizat la producător) inclusiv dacă îl raportăm la alte modele de purificatoare Dyson, dar investiția într-un astfel de aparat aduce numeroase beneficii și avantaje semnificative. În primul rând, calitatea construcției și design-ul inovator al purificatorului Dyson reprezintă un argument în favoarea sa. Această marcă este cunoscută pentru producerea de dispozitive tehnologice de înaltă calitate, și acest purificator nu face excepție. Materialele de construcție durabile și atenția la detalii asigură o durabilitate pe termen lung, iar design-ul elegant și modern se integrează cu ușurință în orice decor de casă.

Pe lângă calitatea constructivă, performanța purificatorului Dyson Big+Quiet justifică în totalitate investiția. Tehnologia sa de purificare a aerului este de ultimă generație și asigură eliminarea eficientă a particulelor nocive și alergenilor, precum și curățarea aerului din încăpere. Acesta dispune de numeroase funcții avansate, cum ar fi monitorizarea calității aerului, controlul vocal și compatibilitatea cu aplicații mobile, ceea ce îl face ușor de utilizat și de monitorizat. Prin urmare, deși prețul său inițial poate fi mai mare, purificatorul Dyson Big+Quiet oferă o calitate și o performanță superioare, făcându-l o investiție valoroasă pentru sănătatea și confortul dumneavoastră în locuință.

Purificator de aer Dyson Purifier Big+Quiet Formaldehyde BP03

DYSON

Purificatoare aer performante

Recomandare articol
product image
Nota Autor
1star1star1star1star1star
Nota vizitatori
5 based on 1 votes
Marca produs
Dyson
Nume Produs
Purificator Aer Dyson Big+Quiet Formaldehyde
Pret
RON 4499
Stoc
Available in Stock