Saltea CADAR Deluxe Pocket Imperial 1000

Saltele de calitate Cadar ÔÇô Fabricate manual ├«n Maramure╚Ö, Rom├ónia

Saltelele Cadar sunt saltele de calitate premium fabricate ├«n Rom├ónia, acolo unde se aga╚Ť─â harta ├«n cui, ├«n Maramure╚Ö. De peste 25 de ani, Cadar proiecteaz─â ╚Öi produce saltele inovative, de calitate superioar─â, ╚Öi cu o aten╚Ťie des─âv├ór╚Öit─â la detalii. Fiecare strat al unei saltele de pat Cadar este special proiectat pentru o aerisire corespunzatoare si pentru a sustine coloana vertebrala in cel mai natural mod posibil. De 10 ani, saltele Cadar sunt v├óndute ├«n Rom├ónia dar ╚Öi clien╚Ťilor din str─âin─âtate prin intermediul magazinului online SomProduct.ro. ce contribuie astfel la cre╚Öterea exporturilor rom├óne╚Öti de m─ârfuri locale premium ╚Öi creaz─â un adev─ârat, real ╚Öi palpabil brand de ╚Ťar─â. Calitate ╚Öi produse inovative, nu frunze.

Saltele Premium Cadar, fabricate în Romania

Saltelele Cadar beneficiaz─â de garan╚Ťie retur 100% de 30 de nop╚Ťi ╚Öi o garan╚Ťie ├«n utilizare de 10 ani, at├ót de mare este ├«ncrederea produc─âtorului ╚Öi v├ónz─âtorului ├«n poate cele mai bune saltele de pat produse ├«n Rom├ónia. Pre╚Ťurile saltelelor nu sunt chiar foarte mici, nu concureaz─â cu saltelele cele mai ieftine, ├«ns─â chiar ╚Öi a╚Öa, cu pre╚Ťuri ne-reduse de la 500 la 1200 de euro sunt saltelele cu cel mai bun raport de calitate pre╚Ť, adres├óndu-se clien╚Ťilor cu venituri medii ╚Öi ridicate ╚Öi care ├«╚Öi doresc de la o saltea mai mult dec├ót a bifa utilarea unui dormitor pentru ├«nchiriere.

├Än gama saltele rom├óne╚Öti Cadar, ve╚Ťi reg─âsi modele variate de design ╚Öi de tehnologii, saltele americane, saltele din cocos pentru copii, saltele pe arcuri, cu spum─â cu memorie sau chiar saltele super ortopedice din latex. V─â prezent─âm mai jos, cele mai bune ╚Öi recomandate saltele fabricate ├«n Rom├ónia, din portofoliul produc─âtorului transilv─ânean Cadar. Saltelele Cadar sunt confectionate doar din materiale premium care ├«ndeplinesc cele mai riguroase standarde de calitate ale OEKO-TEX100.

Saltelele Cadar Chocolate

Saltele Cadar Chocolote Love sunt prev─âzute cu o hus─â de acoperire matlasat─â ╚Öi compactat─â pe un suport textil de vat─â volumic─â antialergic─â, cu densitatea de 400 g/m2. Husa exterioar─â este confec╚Ťionat─â din bumbac cu o densitate de 400 gr/m2. Husa de suprafa╚Ť─â beneficiaz─â de un tratament suplimentar cu Lapte ╚Öi Ciocolata. Nu, nu ├«ngra╚Ö─â ╚Öi au propriet─â╚Ťi similare antialergice precum saltelele cu Aloe Vera. Aceste saltele din seria limitat─â Chocolate Love sunt unice ├«n Rom├ónia.

Saltelele Cadar din gama Chocolate Love sunt fabricate atât din Latex 7 zone cu topper (salteaua mai scumpă) cât și cu spumă cu memorie și cu arcuri individuale (Pocket Memory cu arcuri, mai ieftină).

Topperul┬ásaltelei Chocolate Latex este confec╚Ťionat dintr-un┬ástrat de Latex cu 7 zone de presiune cu densitate de 65Kg/m3 ╚Öi grosime 3 cm. Flexibilitatea ╚Öi elasticitatea natural─â a materialului Latex 7 Zone v─â vor oferi confort ╚Öi suport ortopedic.

Saltea Pocket Latex Chocolate, 1200 arcuri individuale

Varianta de Saltea Cadar Chocolate cu Spum─â Memory ╚Öi arcuri ├«mpachetate individual (Pocket) asigur─â de asemenea o repartitie ortopedic─â a greutatii corpului pe toat─â suprafa╚Ťa saltelei ┼či ofer─â o pozitie corecta a coloanei vertebrale, se adreseaz─â celor care s-au obi╚Önuit cu o saltea din spum─â cu memorie. Spuma Memory se muleaz─â conform pozitiei de dormit ╚Öi ajut─â la reducerea punctelor de presiune care pot deranja somnul.

Saltea Cadar Chocolate Love Pocket Memory Chocolate, 1200 arcuri individuale

Saltea Deluxe Pocket Imperial 1000, 28 cm

Al─âturi de salteaua Chocolate, Salteaua Deluxe Pocket Imperial 1000 este cea mai scump─â dar ╚Öi calitativ─â saltea de pat din portofoliul Cadar, de duritate medie. Cu o grosime de 28 de cm, salteaua Deluxe Pocket Imperial 1000 este compus─â din arcuri ├«mpachetate individual ╚Öi latex, asigur─â o reparti╚Ťie ortopedic─â a greut─â╚Ťii corpului pe toata suprafata saltelei ┼či ofer─â o pozi╚Ťie corect─â a coloanei vertebrale. Mai pu╚Ťine puncte de presiune ├«nseamn─â o circula╚Ťie mai bun─â a sangelui. Latexul, material natural, nu d─âuneaz─â s─ân─ât─â╚Ťii ╚Öi ├«n acela╚Öi timp ofer─â fermitate suplimentar─â saltelei.

Saltea CADAR Deluxe Pocket Imperial 1000

BONUS DEAL: Dac─â o ve╚Ťi cump─âra de aici, ve╚Ťi beneficia de 10 ani garan╚Ťie, 30 de zile op╚Ťiune retur, o pilot─â, o hus─â de protec╚Ťie, lectur─â pentru somn, ╚Öi dou─â perne bonus. Transportul este gratuit, inclusiv pozi╚Ťionarea ╚Öi preluarea saltelei vechi ╚Öi a ambalajelor. Mai mult dec├ót at├ót, ├«n cazul ├«n care nu v─â ├«n╚Ťelege╚Ťi cu salteaua, ve╚Ťi primi una la schimb pe perioada garan╚Ťiei.

Saltea Ortopedica Monaco Latex, 38 cm

Salteaua Cadar Ortopedica Monaco Latex, 38 cm este o saltea de duritate ridicat─â ÔÇô ferm─â, datorit─â faptului c─â este fabricat─â din Latex. Salteaua┬áMonaco Latex┬áeste un produs de lux, fabricat─â manual, iar cei 38 de cm grosime grosime ofer─â un confort excelent. O saltea ├«nalt─â, care arat─â foarte bine ├«n dormitor datorit─â designului specific saltelelor americane, cu un topper suplimentar din Latex de 4cm care ofer─â suportul perfect coloanei vertebrale.

Saltea Ortopedica Monaco Latex, 38 cm

Dac─â o ve╚Ťi cump─âra de aici, ve╚Ťi beneficia de 10 ani garan╚Ťie, 30 de zile op╚Ťiune retur, o pilot─â, o hus─â de protec╚Ťie, dou─â perne bonus + Pachetul F─âr─â Griji (transport ╚Öi amplasare gratuit─â, saltea la schimb).

Saltea Cadar ÔÇô The Mattress

Salteaua Cadar denumit─â The Mattress (Salteaua) are o grosime de 20 cm ╚Öi prev─âzut─â cu 3 straturi de ├«nalt─â densitate pentru confortul somnului ╚Öi suportul corect al coloanei vertebrale. Este o saltea de duritate medie, iar structura micro-poroas─â asigur─â o aerisire corect─â a saltelei chiar ╚Öi atunci c├ónd aceasta este supus─â presiunii. Datorit─â aerisirii corespunz─âtoare, aceasta nu se supra├«nc─âlz╚Öte, oferind o senza╚Ťie de r─âcorire.

Saltea Cadar The Mattress 20cm

Dac─â o ve╚Ťi cump─âra de aici, ve╚Ťi beneficia de 10 ani garan╚Ťie, 30 de zile op╚Ťiune retur, o carte pentru somn ╚Öi dou─â perne gratuite.

Saltea American Dream Latex, 34 cm

Fabricat─â din material natural (latex), care ofer─â o fermitate tare o mai lung─â perioad─â de timp, Salteaua Cadar American Dream Latex este un produs de lux, ce ofer─â un confort excelent. Cu 4 cm de Natural Latex in topperul de suprafa╚Ť─â po╚Ťi sim╚Ťi cu adev─ârat ce ├«nseamn─â o saltea ╚Öi confortabil─â ╚Öi s─ân─âtoas─â. O saltea de tip american, cu design Made in Germany, fabricat─â ├«n Rom├ónia la Baia Mare. Salteaua American Dream Latex este o saltea de calitate premium ╚Öi fabricat─â manual, de-a lungul a 18 ore de m─âiestrie.

├Än fiecare arc sunt introduse conuri speciale pentru a cre╚Öte durata de via╚Ť─â a saltelei. Marginile sunt rigidizate cu bare de poliuretan cu grosimea de 5 cm ╚Öi ├«n─âl╚Ťimea de 14.5 cm, pe tot conturul saltelei. ├Äntre r├óndurile de arcuri sunt introduse 4 grinzi de poliuretan, aplicate longitudinal, ce asigur─â m─ârirea portan╚Ťei suportului elastic. Pe partea de iarna a saltelei este aplicat un strat de lana naturala cu densitate de 600 gr/m2. Pe banda laterala sunt aplicate 2 aerisitoare pentru o aerisire ideala a saltelei dumneavoastra.

Saltea American Dream Latex, 34 cm

Dac─â o achizi╚Ťiona╚Ťi de la SomProduct, ve╚Ťi beneficia de 30 de zile retur gratuit, 10 ani garan╚Ťie, o Pilot─â + Hus─â Protec╚Ťie + 2 Perne + Pachet F─âr─â Griji (transport gratuit p├ón─â pe somier─â, preluarea saltelei vechi, saltea la schimb pe perioada garan╚Ťiei).

Cadar și Pasiunea pentru saltele

Odat─â cu deschiderea fabricii de saltele, ├«n anul 1995 (Cadar Beds SRL), familia Cadar a ├«nceput s─â se preocupe de g─âsirea celor mai confortabile ╚Öi inovatoare produse pentru a ├«mbun─ât─â╚Ťi calitatea vie╚Ťii ╚Öi a oferi un somn odihnitor tuturor celor care le folosesc. Ôüú╚śi atunci, ca ╚Öi ast─âzi, misiunea lor era urm─ârirea calit─â╚Ťii ╚Öi nu a cantit─â╚Ťii, folosirea materialelor premium ╚Öi a detaliilor hand-made. Ôüú

├Än realizarea produselor concureaz─â oameni, nu ma╚Öini. (ÔÇŽ) ╚śi ma╚Öinile fac riguros acela╚Öi lucru, dar undeva se simte o senza╚Ťie subiectiv─â legat─â de produsele hiper-automatizate ╚Öi produsele manuale. (ÔÇŽ) Se face un pod ├«ntre oameni prin produsele pe care le realizeaz─âm ╚Öi serviciile pe care noi le oferim.

Alexandru Cadar ÔÇô fondator Cadar.ro.Ôüú

Magazine de saltele Cadar

Saltelele Cadar pot fi testate ├«n 4 magazine fizice, ├«n Bucure╚Öti, Bra╚Öov, Cluj ╚Öi Baia Mare, pot fi cump─ârate online de la site-ul produc─âtorului, sau, recomandarea noastr─â, s─â fie cump─ârate online de la SomProduct.ro, cu un voucher de reducere, astfel pre╚Ťul standard al unei saltele Cadar diminu├óndu-se considerabil. ├Än plus, ve╚Ťi putea accesa ╚Öi ofertele de pilote, huse, perne gratuite dar mai ales serviciul de saltea la schimb pe perioada garan╚Ťiei dac─â salteaua aleas─â nu v─â satisface din varii motive (fermitate, dimensiune, suport, confort).

Vei găsi o gamă variată de saltele de pat și la SomnArt, Ortopedicus și eMAG.

Recomandare articol
Nota Autor
Nota vizitatori
5 based on 1 votes
Marca produs
CADAR
Nume Produs
Saltele premium

Un g├ónd despre ÔÇ×Saltele de calitate Cadar ÔÇô Fabricate manual ├«n Maramure╚Ö, Rom├óniaÔÇŁ

Comentariile sunt închise.